duminică

eBloguri.ro

     Undeva prin luna aprilie a acestui an (2014), a fost realizată o nouă platformă dedicată bloggerilor din blogosfera românească, o platformă cu un concept inedit. eBloguri este fără nici un dubiu ceva revoluţionar la momentul actual, iar dacă hackerii şi crackerii nu le vor ataca platforma, în mod agresiv, eu pot să vă asigur de faptul că în maxim un an de zile v-om discuta despre elita bloggingului românesc atunci când v-om vorbi de eBloguri.
 Ideea acestei platforme nu se bazează pe partea "rece" (promvare, marketing şi înscriere), ci se doreşte formarea aici a ceea ce noi bloggeri numim COMUNITATE un termen pe care platformele şi site-urile înfiinţate până acum l-au cam uitat sau s-au făcut că îl uită, lăsându-şi userii să se descurce singuri. Aici pe nou creata platformă eBloguri.ro administratorii interacţionează cu bloggerii înscrişi (chiar dacă s-au strâns deja câteva sute) şi îi ajută pe TOŢI să îşi optimizeze blogurile şi să aleagă cele mai bune soluţii pentru a avea un blog de calitate. 
     Şi fiindcă şi eu m-am înscris acolo nu-mi rămâne decât să vă invit şi pe voi să veniţi alături de noi aici pe eBloguri.ro sigur NU veţi regreta deloc !

Un comentariu: