joi

Traficanţii

Am să.mi permit să vă prezint tuturor câteva soluţii de promovare blog, realizare trafic şi creştere în Google Page Rank. Fără pretenţia că soluţiile prezentate de mine sunt întru totul eficiente eu zic că merită încercat. ATENŢIE: verificaţi-le din când în când ca să nu o păţiţi ca mine când 3 luni Google m-a introdus pe lista de siteuri malware şi era nevoie de un acord special după ce era afişat un avertisment pentru a-mi putea accesa blogul. De atunci am preferat să NU mai am de-a face cu nici-un site generator de trafic, aşa că iată acum:

1 – Înscrieţi-vă blogul în cât mai multe directoare web.  Aşa că iata cateva exemple de directoare web, topuri, etc.. unde va puteti inscrie blogul, iar la unele beneficiati chiar si de statistica web gratuita:
http://topd.ro – Promovarea articolelor voastre de pe blog sau forum
http://infostats.ro – Promovare, statistici web in timp real, etc…
http://linkweb.ro – Director Web gratuit
http://ro2.ro – Promovare + Statistici web !
http://unlink.ro – Director Web gratuit
http://backlinks.ro – Director Web gratuit
http://phantoms.ro/top/ – Top siteuri, promovare gratuita
http://gtopstats.com – Promovare Gratuita + Statistici web
http://w1.ro – Director Web gratuit
http://web-links.ro – Director Web gratuit
http://top99.ro – Top siteuri web … etc …
. 2 – Adăugarea articolelor voastre sau a feedului în siteuri care indexează feeduri sau articole de pe blogul dumneavoastră:
ClickClick – www.click-click.ro
Feedy – www.feedy.ro
Director Blog – www.director-blog.ro
BlogList – www.bloglist.ro
BlogMania – www.blogmania.ro
Blogosfera – www.blogosfera.ro
BlogLog – www.bloglog.ro
3 – Schimb de linkuri şi/sau bannere cu alte siteuri  bloguri sau orice entitate online, rezultatul este spectaculos de fiecare dată.
Fara Miere www.faramiere.ro

Dacă reuşiţi să creşteţi în Page Rank datorită celor câteva linkuri postate de mine aici eu sunt foarte bucuroasă că v-am putut ajuta şi vă mulţumesc pentru click. Totuşi nu uitaţi să mai treceţi pe aici din când în când chiar dacă Google Analytics vă evidenţiază pozitiv în rapoartele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu